Allmänt, Foto

Tjejkväll

Musöron

Våren försvann och sommaren kastade sig över oss. Varmast i Norrbotten, björkarnas kala grenar exploderade i musöron, gräsmattorna grönskar. Härligt! 🙂

Visserligen får jag ingenting gjort, då jag gärna skyller på värmen som gör att jag inte orkar, men det är härligt ändå. Våren har varit lång och kall, så det är skönt att få känna några varma dagar innan jag drar iväg på nya äventyr. Refebern fortsätter att bre ut sig med oförminskad styrka. :mrgreen:

Cruisingkväll

Några gamla polare och jag skulle ha tjejkväll på en uteservering. Det blev en helt underbar kväll! Varmt, vindstilla, inte en mygga och en massa gamla amerikanare som raggade runt efter huvudgatan. Vi blev som unga på nytt, samtidigt som vi firade vår 200-årsdag. Ja, vi var ett gäng 63:or som bänkade oss vid bordet.

(Jag lyckades förstås smygta en bild precis när inga bilar åkte förbi, så jag fick bara med den parkerade bilen på bild. Annars var det full rulle hela kvällen, bl a en bil full med unga killar som vinkade glatt åt oss – min egen uppfödning bakom ratten och ett gäng polare till honom.)

Present

Hela tiden nämndes det att vi skulle gå till C när vi ätit klart. Självklart var jag nyfiken på hennes nya lägenhet* så jag hakade glatt på. Ooops! Jag blev lurad till en överraskningsfest! De små rackarna hade ordnat med tårta och ballonger och presenter åt mig hemma hos C! 😆

Som de kaffemostrar vi är, satt vi länge och drack kaffe och smällde i oss tårta och skvallrade om allt möjligt och ingenting. Vi träffas så sällan, då alla är upptagna med sitt, så det var verkligen kul att träffa hela gänget på en gång.

[tags]sommar, värme, musöron, tjejkväll, thaimat, cruising, lägenhet, överraskning, födelsedagsfest[/tags]

*) Hon har visserligen bott där ett bra tag, typ några månader eller så, men jag har inte hunnit dit för att ”inspektera”.

2 kommentarer på “Tjejkväll”

  1. Låter som en härlig kväll. Och härliga vänner! Grattis förresten! När nu än födelsedagen är.

    1. Tack, tack! 🙂

      Födelsedagen är nästa vecka men då är jag ju bortrest.

Kommentarer är stängda.