Allmänt, Foto

På resande fot

20130520_091543

Så kom vi oss äntligen iväg, syrran och jag! Resfebern har fått blomma ut för fullt hos oss båda två.

Vi började med en fika på flygplatsen i L, på nedre plan, innan vi tog ännu en fika på övre plan. Det var sista gången på länge som vi drack ordentligt kaffe.

20130520_125129

När vi var på nästa flygplats, A, passade vi på att äta – på Max. Patriotiskt så det förslår! 😉 Vi visste att det skulle dröja länge innan nästa mål mat.

20130520_132553

Nu har jag hittat rökrutan på A! Förra gången, när jag åkte själv, gick jag ut och rökte för att jag inte hittade rökrutan och utgick ifrån att all rökning var utomhus.

20130520_140621

Vi åkte Rolls Royce till Island 😉 och det gick bra.

20130520_154753

På Island såg vi ett vikingaskepp, tyvärr inte i full storlek. Däremot såg vi inga vikingar.

20130520_224226

Framme i B var det långa köer som gällde. Det var kö för att komma in och kö för att komma ut, då det var säkerhetskontroller överallt.

20130520_233450

Det blir väl så när det är en internationell flygplats. *rycker pa axlarna* Vi klarade oss galant genom tull och alla kontroller de hade som hinder i vägen. K och B mötte oss på flygplatsen, efter den långa resan.

20130521_083321

Bilderna hamnade i lite fel ordning, men ni får förklaring till den här bilden lite längre ner i texten.

20130522_175214

Första dagens shoppingrunda är avklarad! Jag hade uppdämd shoppingiver som jag släppte loss, och det blev som när en damm brister: allt på en gång! Jag rev åt mig allt jag hittade i affärerna, ungefär… Syrran och K var lite mer försiktiga. 😉

20130522_190257

Efter tre dagar av ickematlagning hade syrran abstinens, så hon ställde sig och gjorde lasagne. Vi andra drack champagne och vin under tiden. (Jajamensan, jag också!)

20130522_193728

Det syns inte så bra på bilden, men B har faktiskt tänt julgranen ute – bara för vår skull! Det är otroligt stämningsfullt med små LED-lampor som lyser upp i mörkret och grodorna som kvittrar i dammen vid vägen. Kvittrar? Ja, de kallas ”spring peepers” – googla det så får ni mer info om dem, kanske t o m ljud.

20130522_193807

Här kommer förklaringen till cigarettpaketet jag visade på en tidigare bild: så har liten är en kolibri, jämfört med fågelmataren den sitter ovanför. Ungefär som en humla med fjädrar. De är lite skygga, men just ikväll var det två hanar som bröstade upp sig och försökte tävla om vems revir det var, så de hade inte tid att bry sig om mig. Jag satt ju så stilla.

Som ni forstar har jag lanat en av K och B:s datorer, som inte har svenskt tangentbord. Det gar nog bra for er att forsta vad jag skriver anda, men jag kommer inte att uppdatera har sa ofta under resan. Jag ar mer for Facebook just nu, da jag kommer dit med mobilen (som jag har med mig). Jag har rättat stavningen nu.

(För att inte råka bli ruinerad under resan har jag plockat ur SIM-kortet, så mobilen inte går att ringa/SMS:a till eller från. Däremot fungerar den att surfa med. Jag använder antingen K och B:s nätverk eller de fria nätverk som finns lite varstans.)

Jag ruinerar mig genom att shoppa istället… Det är TUR att returbiljetten är betald, så jag tar mig hem igen, för jag har hittat en ny shop som öppnat sedan jag var hit förra gången: Dressbarn. Herredumilde vilka snygga kläder de har! 🙂

Självklart har vi ätit på Applebee’s, precis som jag ville. Vi har lite tråkigt väder, grått på dagarna och regn på kvällarna, men vi är inte här för att sola. Att shoppa går alldeles utmärkt i alla väder, då de har tak på alla affärer vi varit in i.

Oj, jag har så mycket att berätta, om vad vi gjort och sett och shoppat och ätit, men det får bli en annan gång. Kanske inte förrän jag är hemma igen – vi får se när jag har tid att uppdatera.

[tags]resa, USA, Boston, shopping[/tags]

2 kommentarer på “På resande fot”

 1. Ni verkar ju klara er alldeles utmärkt! Perfekt väder för shopping! Men du måste få K att
  köpa något också! (Dra ner fler i fallet, menar jag!)
  Tur att tullen inte plockade av er falukorvar och V-bottensostar 😉
  Mailar snart en önskelista! Jag har svår Tommy Hilfiger abstinens! Äh, ni kan gå in i butiken och
  riva åt er vad som helst till mig! Kram

  1. Oj, ville du ha nagot fran Tommy H? Sa synd att vi inte visste det innan vi var dit… 😎

Kommentarer är stängda.