Allmänt, Foto

Färdig

image

Årets första gräsklippning är avklarad! (Den första för mig, alltså. A har klippt gräset medan jag varit bortrest.) Jag har hållit på hela dagen, enligt principen ”klipp 5 minuter, vila 10″… Nästa gång kanske jag lägger lite mer energi i själva utförandet, för nu tog det flera timmar innan jag var klar.

Jag hade precis kommit in, svettig och jäklig med håret spretande åt alla håll, och fixat mig en snabb middag (smoothie och smörgås), så kom bror E förbi och grattade mig. 🙂 Han var på väg hemåt från G och passade på när han hade vägarna förbi. Jag drog lite Amerikahistorier åt honom, innan han – som vanligt – stressade iväg igen.

Ni ser väl att syrenen blommar för fullt? Tyvärr kan jag inte sitta ute ikväll och njuta av doften, då myggjäklarna kommit för säsongen… 🙁 Det var så skönt tidigare, då man kunde njuta av de varma kvällarna, men så en dag dök de upp – och friden var förstörd. Igår kväll höll de på att tömma mig på blod helt och hållen, tror jag.

Nå, snart har de lugnat ner sig och jag har vant mig. På dagarna är de inte lika besvärliga. Jag kommer nog att överleva även denna sommar. 😉

[tags]klippa gräs, syren, mygg[/tags]