Allmänt, Foto

Middagsutflykt

Fallet

Eftersom jag var väldigt less att laga mat åt mig själv, tog jag en sväng till Fallet för att äta middag idag. Det brukar bli någon sväng åt det hållet varje sommar, så nu har jag gjort undan en runda norrut. Det kan bli fler – det beror på väder & vind och vad jag känner för att göra. *rycker på axlarna*

När jag kom hem tog jag mig i kragen och hämtade in rabarber, som – givetvis – blev en rabarberpaj. Smaskens! 😉 Jag är verkligen dålig på att komma ihåg rabarbern, förra sommaren tog jag inte alls ifrån den. Den fick bara växa och växa och sedan frysa bort. Inte en stjälk användes.

Förr brukade en söt liten tant komma och knacka på, och fråga om hon fick ta ett par rabarberstjälkar, då hon inte hade någon egen. Jag försäkrade henne att hon inte ens behövde fråga; det var bara att ta så mycket hon ville. Nu har jag inte sett till henne på flera år, så jag antar att hon dött eller hamnat på något av äldreboendena, då hon helt klart var i mina föräldrars ålder.

[tags]vattenfall, rabarberpaj, rabarber[/tags]