Allmänt

Tisdag

Idag har jag varit på begravning (min farbrors sambo). Det är ingen rolig historia – det brukar begravningar inte vara – och inget blir bättre av att jag har ont om tid. Jobbade både före och efter tillställningen, för jag hade inte tid att vara ledig en hel dag. Sorgligt men sant. 🙁

Vissa saker måste vara klara innan jag kan ta semester, annars får jag ingen sinnesfrid (och kan lika gärna jobba…). Jag har stark nedräkning den här veckan, då vi har ett viktigt stoppdatum precis på torsdag. Då måste allt vara klart, och jag har så mycket kvar att göra! *stressad* 🙄

Passade på att dra ihop folk till en grillfest (inte hos mig, utan hos E!) som istället blev ett knytkalas-med-tillgång-till-grill-för-den-som-önskar, då vi inte kunde enas om vilken dag det ska vara. Tydligen har alla sett olika väderprognoser, så själva dagen kommer att bestämmas på morgonen samma dag (då man ser hur vädret verkar vara). Däremot vet vi att vi vill ha kalaset kl 14:00 – inte för sent och inte för tidigt. 😉

[tags]begravning, nedräkning, grillfest, knytkalas[/tags]