Allmänt

Nu börjar den!

Semestern har börjat! 🙂

Det återstår att se om den bara varar över midsommarhelgen eller om jag kan fortsätta att vara ledig till veckan, som det är planerat. Jag har erbjudit mig att rycka in om det behövs, då vi drabbats av ett sjukdomsfall på avdelningen – jag har ju nyss haft ett par veckor ledigt. Förhoppningsvis är hon-som-nu-är-sjuk frisk och tillbaka på måndag, annars ringer chefen efter mig.

Imorgon är grillfest, som blev knytkalas istället, planerad. Vädret får vara hur det vill, vi syskon ska träffas och äta tillsammans. Det har vi inte gjort sedan nyårsdagen, då L fortfarande fanns med oss. Jag har förberett det jag ska ha med mig: kotletter ligger i marinad, rabarberpaj är bakad. Nu återstår bara att packa med allt annat smått & gott som också ska vara med, men det gör jag färdigt imorgon.

Den här veckan har varit stressig på alla sätt och vis. Igår jobbade jag och A över i flera timmar, för att hinna färdigt det som måste vara klart till idag (då vi hade ett viktigt stoppdatum). Jag har bara pratat jobb, ätit jobb, sovit jobb, jobb, jobb, jobb. 🙄 Nu har jag fått undan de viktigaste och mest brådskande jobbsakerna, och det känns som att luften gått ur mig.

Vi slutade tidigt idag och när jag kom hem har jag sovit i flera timmar – jag var så slut. Jag hann precis handla det jag skulle ha innan affären stängde, men fylldes sedan av energi. Nu är jag tillbaka som vanlig människa igen!

[tags]semester, midsommar, grillfest, knytkalas, stress[/tags]