Allmänt, Foto

Samvaro

Midsommarmat

Så har jag haft några timmars underbar samvaro med släkten/familjen! Med god mat kommer man långt, och OJ vad vi har ätit! Alla magar stod i fyra hörn innan vi, en efter en, började troppa av. Nu är jag så mätt att jag är svimfärdig – men jag har gott om rester tills jag blir hungrig nästa gång… 😉

I andra familjer är det tydligen hanarna som står för grillandet. Inte hos oss. Jag och A, bror E:s fästmö, tog över grillen så det visslade om det. Det två karlarna i sällskapet som var i brukbart skick (farbror K orkade inte) ägnade sig istället åt att röka fisk. Vi tjejer satt och filosoferade så länge vid grillen att de andra hann börja äta utan oss, då det även fanns gott om mat som inte behövde grillas. Men maten räckte till alla, och – som sagt – alla blev mätta, och vi hade hur trevligt som helst! 🙂

Jag missade årets raggarträff, eller rättare sagt cruisingen. Den klarar jag mig utan, då jag aldrig varit särskilt intresserad av amerikanare. Jag skiljer inte på dem, annat än att de är olika färg. Bilmärken har jag noll koll på. Det är antagligen fest ikväll, efter dagens utställning, men jag ska parkera mig på soffan och smälta maten. Det är skönt slippa vara ute bland myggen, som är värre än någonsin då det slutat blåsa under kvällen. Det där med festandet får andra sköta, jag har gjort mitt för många år sedan. 😉

[tags]midsommarafton, grillfest, cruising[/tags]