Allmänt, Foto

TV-nörd

image

Är det bara jag som är TV-nörd? Som lever i symbios med sin TV? 😕

Som tur är har sommaren precis räddats, för min del! Ikväll kör en ny omgång av Kommissarie Banks igång och på tisdag är Morden i Midsomer tillbaka – och den serien, om något, är ett sommartecken. Jag har satt båda serierna på inspelning, så jag kan göra vad jag vill utan att passa tider. Jag ser avsnitten när jag har tid. Dessutom brukar jag spara Midsomer och se avsnitten ett extra varv under hösten, då kvällarna är mörka och regniga – perfekta att myspysa framför TV:n med en mugg te.

Inte nog med att jag ser TV på TV:n, jag har nu också börjat se på mobilen och/eller datorn. Det gäller den fantastiska serien The Bible, som tydligen visats första gången under påsken och går i repris nu. Man behöver inte vara ett dugg religiös för att se den, ifall ni tror jag helt plötsligt blivit en inbiten kristen, utan den dramatiserar vissa händelser ur Bibeln så man får ett sammanhang – vem som gjort vad, och när, och varför. Måste ses! Passa på, första avsnittet försvinner från SVT Play om ett par dagar! 😯

Dessutom återupptäckte jag serien Mänsklighetens historia, som hette Mankind då den gick på History. Där har jag missat massor av avsnitt, då den krockade med annat jag såg (och jag inte iddes spela in den). Inte lika bra som The Bible, men den spänner över så oerhört mycket under så lång tid. Väl värt att kolla på också! (Den ser jag också på mobilen.)

Det är inte så att jag är sponsrad av SVT på något sätt, men 1) jag tycker de  har kvalitet på det de visar, och 2) jag slipper reklamavbrott…

[tags]TV, SVT Play, Kommissarie Banks, Morden i Midsomer, The Bible, Mänsklighetens historia[/tags]

2 kommentarer på “TV-nörd”

  1. TV-nörd är jag nog inte, men missar inte gärna en bra deckare! Jag älskar deckare men blir lite less på dessa ständiga repriser. Kommissarie Banks ska jag absolut titta på. Tack för tipset om The Bible. Den ska jag kolla in 🙂

Kommentarer är stängda.