Allmänt, Foto

Hönshjärnor

Kycklingar

Jag har hälsat på ett gäng hönshjärnor idag. 😉 De är så roliga, kvicka och rätt gulliga, även om det inte är ord man sätter på höns i första taget.

Annars har jag inte gjort något särskilt. Suttit i blåsten ute på bron och lyssnat på min ljudbok i lugn och ro. Det var perfekt med blåst, för det höll undan de värsta myggsvärmarna. Annars går det knappt att vara ute.

Jag har inte klippt gräset utan planerar att göra det imorgon istället. Om jag inte får energi nog att börja ikväll. Vi får väl se. Just nu känns det inte så. Kan bero på att jag inte ätit någon middag än. Ingen lunch, heller, när jag tänker efter. Dags att dra ner på kaffet, kanske? 😉

[tags]höns, kycklingar, Marcoeffekten, Jussi Adler Olsen[/tags]

4 kommentarer på “Hönshjärnor”

  1. Där ser man. Samma bok som jag lyssnar på just nu. Har du lyssnat på böckerna innan i serien? Om inte så finns de till bra pris på cdon.com just nu (99 kr styck). Om du brukar köpa nedladdningsbara MP3-böcker alltså.

    1. Tack för tipset, man jag har redan köpt – och lyssnat på – de tidigare böckerna. Nästa ljudbok blir Jo Nesbøs senaste!

Kommentarer är stängda.