Allmänt, Katter

Snart

Snart får jag också gå ut i värmen!

Eftersom min semester är slut, har värmen återvänt och slagit till med full kraft. Nåja, det är inte så himla varmt på kontoret – än…

Telefonerna har ringt som galna idag, om både det ena och det andra. Annars har det varit så att de som inte har ringt, har istället kommit hit. Vad är det med folk i värmen? Hittar de ingen strand att trängas på, istället för att trängas i vår korridor? 😕

Nu återstår funderingar på dagens middag: fil & smörgås eller mjukglass i stora lass? Jag måste – vilken mat jag än väljer – gå hem och släppa in, respektive ut, katterna som jag vet står på fel sida av dörren. Ja, katter står alltid på fel sida av en stängd dörr. Oavsett om det är inom- eller utomhus. Oavsett väder. Oavsett tid på dygnet. 🙄

För övrigt försökte froppisen ta en harunge i morse, men den hann undan – trots att den snodde in sig i ett nät som hängde över en vinbärsbuske, hos en av mina grannar. 😯

[tags]varmt, telefonterror, besökare, middagstips, kattrackor, harunge[/tags]