Allmänt, Dagens outfit, Foto

Trött

Usch, så trött jag är idag! 🙁

Den eviga frågan är vad som ska ätas till middag. Eftersom det är måndag, då jag brukar veckohandla, gäller frågan inte bara dagens middag utan hela veckan. *gaahhh* Jag har noll inspiration och affärernas reklamblad är rätt tråkiga den här tiden på året. De verkar utgå ifrån att alla lever på (helst färdigmarinerad) grillad kost. OK, allt blir gott när det grillas, men om jag inte har lust att elda igång (kol-) grillen varje dag? 🙄

Ikväll ska jag ägna mig åt en Riktig Favoritsyssla: betala räkningar… Det är inte så kul att göra av med pengarna på det sättet, men det känns bra efteråt. Då vet jag att jag gjort rätt för mig. Jag måste hålla koll på amorteringen den här månaden också, då den inte fungerade i juni heller. (Just precis den amortering som försvann redan i april. Snabbversion: jag betalade den manuellt i bankkassa, för april-maj, skulle funka i juni. Funkade inte i juni, betalade manuellt i bankkassa. Ska fungera i juli… Spännande fortsättning i nästa nummer, typ. 🙄 )

Dagens outfit

Det är ju JÄTTELÄNGE sedan ni fått en dagens outfit av mig! Och ingenting säger ni?!? (Ni kanske bara var glada att det var över?) Nåväl, här är den: klänning från Dressbarn, skor från Ara (jättesköna, med bred läst, köpta på Brandos).

Det syns inte så bra på bilden, men klänningslivet går omlott över bysten, med en liten rynkning på nederdelen. Jag har inte så där förkrympta ben i verkligheten, men vinkeln blir konstig då avståndet till spegeln blir så kort. (Det är ett tvättställ bakom mig, jag kan inte backa mer.) Faktiskt har jag fått flera komplimanger för min klädsel idag, vilket kommer att uppvägas av de betydligt mer vardagliga kläder jag kommer att använda imorgon… 😉

[tags]middag, grilla, grillmat, räkningar, amortering, dagens outfit, Dressbarn, Ara skor, Brandos[/tags]

2 kommentarer på “Trött”

Kommentarer är stängda.