Allmänt, Foto

Fuktigt

Regn hos mig

Det är fuktigt i luften idag. Verkligen fuktigt, så pass att det inte regnar men man blir blöt ändå. Allt är klibbigt och jag tror jag ännu inte torkat ordentligt efter duschen i morse (nackhåret). Samtidigt som det är grått är det ändå varmt, men det är väl det som gör att allt känns så klibbigt. Riktigt rötmånadsväder.

Från det ena till det andra; jag har hittat en ny glassfavorit i sommar! Jag har inte provat mig igenom resten av sortimentet, utan valde den bara på måfå – och det var en riktig lyckträff! Ett par tre stycken har det blivit under sommaren, men annars har jag faktiskt inte ätit glass över huvud taget. Inte ens mjukglass, som brukar vara ett måste. Detta trots att vi nu har dubbelt så många ställen som säljer mjukglass, mot hur det var tidigare! (Nu har vi alltså två mjukglasställen, mot tidigare bara ett…) 😆

När fukten/regnet ger med sig – typ fredag eller så – ska jag ragga upp en grannunge att klippa gräset åt mig. Det var faktiskt A som ringde och föreslog det, då han jobbar med mamman (som var på jakt efter sommarjobb åt junioren). Då slipper ju han göra det, och jag också. Det blir en win-win-situation som alla har nytta av!

UPDATE
Jajamensan, grannflickan ville gärna tjäna egna pengar. Flitig och noggrann – jag kommer nog att fråga henne fler gånger! (OK, jag betalade kanske lite för mycket, men det var det värt att slippa klippa själv. Dessutom var gräset både långt – 3 veckor sedan jag klippte – och blött, så det var hårt arbete.)

[tags]fuktigt, glass, klippa gräs[/tags]