Allmänt, Foto

Knopp

Rosenknopp

Det här är den ros jag fick av C och I när jag fyllt år (och kommit hem från resan). Då var den full av blommor, nu har den en enda knopp, som kanske slår ut – om jag inte torkar bort den… Eller blöter ihjäl den, för den här sommaren har jag varit flitig med vattenkannan. Fått hälla bort vatten ur ytterkrukorna flera gånger. Ja, jag har en blomma inomhus också, som även den har bara gröna blad kvar.

Igår var jag till min egen avknoppnings avknoppning, d v s jag var och sniffade babynacke. Det är inte klokt så söt han är! Givetvis glömde jag fota, men jag satt ju med honom i famnen – inte hade jag tid att börja söka efter mobilen när han sov så sött mot mitt håriga bröst… *suckar djupt och lyckligt* Tack och lov bor de inte så långt bort, att åka till L gör jag ju över en kväll om det behövs.

Idag tvättar jag. Föga glamouröst, men det måste göras. Om jag kommer över ljudboken jag väntar på (ska låna av M) så kanske – men bara kanske – jag t o m viker torr tvätt. Vi får väl se. Egentligen vill jag bara sitta ute och slappa i det fina vädret (sol med blåst = håller borta insekter), med eller utan bok. Jag kan förstås köpa någon annan ljudbok jag också vill lyssna på, så jag behöver inte vänta på just den jag ska låna – men den är efterlängtad!

[tags]ros, knopp, avknoppning, baby, mormor, tvätt, ljudbok, Uppgörelsen, Buthler/Öhrlund[/tags]

2 kommentarer på “Knopp”

  1. Själv lyckas jag aldrig med rosor i kruka. Med väldigt få krukväxter överhuvudtaget faktiskt. Vi får hoppas du får en blomma!

Kommentarer är stängda.