Allmänt, Foto

Firat

Dukat bord

Nu har vi firat den tredje 50-åringen i kvartetten (den sista blir i november) med god mat, goda vänner och god stämning! Ett par tre extra medlemmar smögs även in i samvaron, helt utan problem.

Jag var den enda som var nykter (körde bil), då det var en bit att färdas. Somliga cyklade dit, men jag insåg att det blir för kallt när vi ska hem. Mycket riktigt var det bara 4 grader när det var dags att åka, så jag fick en extra passagerare (förutom den jag hade redan från start) när vi åkte hemåt i natten.

Idag unnar jag mig lyxen att glida omkring i nattlinne & morgonrock, då jag ändå inte väntar besök. A har varit förbi men han räknas inte som besökare – han får finna sig i att morsan går i morgonrock.

Jag är nästan lite sugen att fara på loppis, men vet med mig att jag skulle kunna hålla en egen loppis med allt jag samlat på mig under årens lopp. Oj, vänta – jag har ju haft loppis! Två gånger, till och med! 😯 Ändå har jag mycket smått och gott kvar.

Men om jag ska på loppis måste jag byta om från morgonrocken – så det får vara. 😉

[tags]50-åring, kalas, morgonrock, loppis[/tags]

4 kommentarer på “Firat”

  1. Kunde Barbara Cartland skriva bästsäljare i morgonrock, så kan väl också du tjäna lite pengar på att glida runt i morgonrock? Eh. När jag tänker efter så gjorde Dolly Parton samma sak i Det bästa lilla horhuset i Texas. Så… kanske inte… Men det hade kanske gett bättre rusch till loppisen?

  2. Hmmm. Jag är nog mer lik BC i morgonrock, då jag inte fyller ut den upptill lika mycket som DP. Författare är mer min grej, liksom. :mrgreen:

  3. Det är så himla svårt att avgöra för mig. Jag har aldrig hört dig sjunga. Om jag har det, så måtte jag ha förträngt det.

    1. ”Förträngning” är rätt ord vad gäller min sångröst. Var glad så länge du slipper höra den! 😉

Kommentarer är stängda.