Allmänt, Foto

Grävigt

Grävmaskin

Utsikt från rökrutan på bron.

När jag kom hem från jobbet stod en grävmaskin mitt på gatan utanför Snigelskalet, och en jättegrop var grävd tvärs över gatan?!?!??? WTF??? 😯

A höll på att skotta bort snön från gården, så jag frågade honom om han visste vad som hänt. Nej, och han hade inte heller varit in i huset, så jag gick över till grannarna för att kolla om vi var utan vatten (eller avlopp).

Som tur var, var jag inte berörd, utan det var hos dem ett fel hittats. Hos mig fanns det vatten, visserligen lite brunt till att börja med, men sedan var allt OK igen. *pustar ut av lättnad*

Alla lösa grejer som står bredvid gatan är flyttade och används som avspärrningar, tillsammans med ett par tre ”pinnar” med varningstejp mellan. När jag i morse skulle backa ut från gården, prickade jag först min egen postlåda 🙄 och sedan en av pinnarna. Ja, ja. Det är ju saker som står löst så de gör inga märken på bilen. 😳

[tags]grävmaskin, jättegrop[/tags]

4 kommentarer på “Grävigt”

 1. Förstår inte. Vad hade ändrats som gjorde att du backade in i din egen brevlåda? Kan man verkligen skylla på gropen i det här sammanhanget? 😉

  1. Jag är inte van att brevlådan står på ”fel” sida av infarten, så jag höll för långt åt sidan eftersom jag var rädd för gropen/grävmaskinen. Det är den officiella versionen. 😉
   (Brevlådan hör alltså till de ”lösa grejer” som flyttats.)

    1. Eller kanske infarten jag backade ut från hade krympt? 😯
     Aawww, så synd att allt är återställt. Nu får vi aldrig veta…

Kommentarer är stängda.