Allmänt, Dagens outfit, Foto

En studie i grått

Dagens outfit

Jag var väldigt grå idag. Det bara blev så, men jag piffade upp det hela med en volangprydd cerise- och vitmönstrad topp, med ett långt rött spetslinne under. Sedan satte jag ihop koftan med en glittrig brosch, men det hjälpte inte. Jag tror jag tar en annan kofta imorgon, alternativt en annan jeans. 🙄

Veckans matsedel är klar, med alla ingredienser inhandlade. Jag har t o m en extra rätt, som jag tänkt spara till helgen. Om jag anstränger mig så har jag faktiskt två extra rätter, när jag tänker efter. Ja, ja. Det lär bli mat i Snigelskalet även denna vecka. Alla dagar.

Igår dejtade jag min tvättmaskin så det stod härliga till! Jo, den torra tvätten tog sig upp till sovrummet, men den är inte vikt. Däremot har jag tvättat en massa ”rester” som blivit liggande i tvättstugan ett längre tag, så snart – när även den tvätten är torr – har jag ännu mer tvätt att vika! Jippi!!! 😆

[tags]dagens outfit, grått, matsedel, tvätt[/tags]