Allmänt, Foto

Veckans mat

matsedel

Veckans matsedel är klar, och allt är inhandlat. Jag hann t o m ge mattips – ett väldigt enkelt recept – åt en villrådig bekant som handlar nästan varje dag (noll framförhållning, alltså) medan jag var i affären.

Jag ser fram emot det stundande IKEA-besöket på lördag. Ja, jag ser alltid fram emot att åka till IKEA, men just den här gången är det sista besöket före jul. Jag filar på min lista och spanar även in vad som finns på en del grannaffärer – för det blir inte bara EN butik som får besök när jag är i farten… 😉

Idag ska vi sjösätta ett nytt projekt på jobbet. Spännande! Det blir jag och två till som kommer att hålla i det mesta (som om jag inte hade tillräckligt att göra…) men jag tror det kommer att gå bra. Lite inkörningsproblem räknar jag med att det blir i början, men sedan kommer det att gå som på räls.

[tags]matsedel, IKEA, projekt[/tags]