Allmänt, Foto

Förberedelser

Snart är granen på plats

Så här såg det ut i morse när jag skulle till jobbet: avspärrningar i väntan på julgranen! Nu drar det igång, med skyltsöndag kommande söndag, som samtidigt är första advent. Jisses! Jag har ju nyss plockat undan julgrejerna, känns det som?!?

Jag pyntar inte mycket, snarare tvärtom. I nuläget är julpyntet nere i det jag tar fram till advent: elljusstakar och en stjärna till fönstren, samt en ljusstake för fyra stearinljus på köksbordet. Inga röda dukar, och ABSOLUT inga tomtar!

Det är mörka tider nu, även om vi har snö som lyser upp tillvaron lite grann. Dagarna blir inte riktigt ljusa, speciellt om det är mulet. Jag är trött-tröttare-tröttast men orkar ändå upp på morgnarna för att gå till jobbet. Att luften går ur mig på kvällarna är något jag får leva med. Det gäller ju inte bara den mörka årstiden… 🙄

[tags]julgran, första advent, julskyltning, julpynt, mörker[/tags]

2 kommentarer på “Förberedelser”

  1. Ja, nu är det verkligen mörkt. Jag tycker det är tråkigt, men har lättat upp det lite med att köpa en pannlampa. Så nu kan jag ta hundarna på en skogstur efter jobbet i alla fall!!

    1. Jag får trösta mig med att jag i alla fall sover väldigt bra… (Även om det kanske blir lite för mycket ibland.)

Kommentarer är stängda.