Allmänt, Foto

Snö

Snö

Jag hoppades att jag inte råkade sopa fram fel bil från under all den där snön när jag skulle hem från jobbet, men nyckeln passade, så det var nog min. 😉

Nu har snöandet börjat! Vi har gnällt över regnet, men det slipper man åtminstone skotta. Jag har ju tur, med Bästgrannen som har skottat min gård ett varv under dagen. Det har sedan fortsatt att blåsa och snöa så det är läge att ta en runda till, men jag orkar inte. Inte innan plogbilen lagt upp en plogkarm jag måste ta bort.

A och jag var rörande överrens: köttgrytan idag var den godaste jag någonsin gjort! Tyvärr kan jag aldrig upprepa succén, eftersom det var lite kylskåpsrensning i kryddningen. Ja, ja. Vi har i alla fall ätit oss ordentligt mätta, plus att vi har välfyllda matlådor till lunch imorgon.

[tags]snö, mat[/tags]