Allmänt

Hoppsan

Det skedde ett litet missöde igår.

Planen var att först fixa middagen och äta, sedan åka och handla. Nu blev det så att jag skulle bara sträcka mig en liiiten stund på soffan efter maten – och vaknade kl 22:30… Eftersom affären stänger kl 21:00, får jag fara och handla idag istället. 😳

Jag har fått nyssjukan. 😉 Det började med att jag vaknade vid 5 i söndags morse av att jag nös. Och sen nös jag i perioder resten av dagen. Igår kom det någon enstaka nysattack framåt eftermiddagen, och i morse har nysningarna redan satt igång…

Jag kollade med A och han påstår att både hans och H:s (en av hans kompisar) förkylningar börjat med just nysningar. Jaha. Vi får väl se hur det utvecklar sig för mig. Jag har – i vanlig ordning – inte tid att vara sjuk just nu.

[tags]tupplur, nyser, förkylning[/tags]