Allmänt, Foto

Tantvarning

Diadem

Det Förhatliga Diademet
(eller ett av dem – jag har flera)

Eftersom jag bestämt mig för att sätta håret på utväxt (igen – men inte lika långt den här gången) så lät jag bara frissan jämna till det när jag senast besökte henne. I vanlig ordning piffade hon till mig när hon var klar, precis som hon brukar göra – men med ett lite annorlunda stuk den här gången, eftersom håret var längre…

Jag tog på mig glasögonen – och mötte C:s frisyr i spegeln!!! 😯  Som tur var skulle jag bara hem och där kunde jag, snabbt som ögat, tvätta ur spray & co ur håret. När håret torkat insåg jag att jag istället såg ut som K när jag var ostylad. Lite tantaktig.*

Nu önskar jag mig snabb utväxt av håret, för att mildra tanteffekten lite grann. Jag känner mig ju inte som en tant! Problemet (vad håret beträffar) är att jag måste börja använda Det Förhatliga Diademet igen, och det – om något – får mig verkligen att se ut som en tant. ALLA rynkor framträder skarpt i dagsljus utan att jag kan gömma dem bakom en hängande hårslinga. :mrgreen:

Men så en dag har håret vuxit förbi den magiska gränsen, och går att släppa loss igen. Just nu är det för kort att göra något roligt med, samtidigt som det är för långt för att kunna friseras på ett vettigt sätt. 🙄 Dagens i-landsproblem, jag vet, men det stör mig.

[tags]tant, frisyr, hår[/tags]

*) Intrycket av ”tant” förstärks förstås eftersom jag anser att K är en riktig kärring.

4 kommentarer på “Tantvarning”

    1. Det är lite white-trash-fjortis-varning på extensions, så jag låter nog bli. Men tack för förslaget! 😉

Kommentarer är stängda.