Allmänt, Foto

Fel årstid

wpid-2012-01-11-19.44.46.jpg

Jag vet inte hur det är med er, men jag tycker det känns som lite fel årstid att längta ihjäl sig efter en kylskåpskall smoothie? I och för sig är det inte speciellt kallt ute, ett par minusgrader, men ändå? Te och smörgås vore väl ett bättre val så här års? 😕

I morse var jag sen till jobbet – med avsikt. Eftersom jag samlat på mig en massa plustid på flexen tyckte jag att jag var värd en långsam start på dagen. Jag hann t o m en sväng på affären* då de börjat öppna redan kl 07:00 denna vecka!?! De har också längre öppet på kvällarna, till 22:00, så nu blir det fritt fram att handla (nästan) när man vill.

Även om jag veckohandlat i måndags, behöver jag fylla på en del saker idag (efter jobbet). Mjölken har haft oväntad strykande åtgång och någon krydda har tagit slut, etc. Ingen storhandling, bara lite smått & gott. Min taktik för att slippa gå ut i det snöväder som väntas imorgon, om väderprofeterna får som de vill.

Helgen kommer att vikas åt tvätt (haha, där var jag ju nästan rolig) och städ. Om jag inte får ett frispel och åker någonstans. Lille J kan inte träffa mormor tillräckligt ofta, tycker jag 😉 samtidigt som det är ”länge” sedan jag besökt det stora blå varuhuset… Nå, vi får se. Jag gör väl som vanligt; fastnar i TV-soffan.

[tags][/tags]

*) Måste ju köpa cigg, annars vet man aldrig hur dagen slutar. Mitt humör kan ta slut innan aarbetsdagen gör det. 🙄

2 kommentarer på “Fel årstid”

Kommentarer är stängda.