Allmänt, Foto

Vårkänslor

Tulpaner

Nu tar jag fram det gröna, i form av en duk jag fått i julklapp och fräscha tulpaner (årets första, faktiskt), för nu har jag snudd på vårkänslor! 😉

Ja, det känns nästan som att det är vår, för graderna ligger strax över nollstrecket utomhus och det droppar från taken (och balkongen). Snön som föll under helgen var både riklig, varm och tung.

Annars har jag mest legat på soffan framför TV:n. Då och då har jag lagt mig åt andra hållet, för att inte få liggsår 😉 , och emellanåt har jag bytt kanal. Jag hade Stora Planer inför helgen, men det bidde inte ens en tumme av dem – som vanligt. Med lite tur kanske jag drar runt dammsugaren någon kväll. Kanske.

Det blåste ordentligt i morse. Jag hade duschat och kammat håret med en perfekt spikrak bena innan jag gick ut, men när jag kom till jobbet stod håret åt alla håll och benan var som bortblåst. :mrgreen: Dagens i-landsproblem, jag vet.

Ett annat i-landsproblem är att hitta på något till middag. Jag vet inte vad jag är sugen på, eller vad jag vill laga till. Det känns som ett oöverstigligt problem att hitta på maträtter för hela veckan, men jag betar väl av en dag i taget och ser vad jag kommer fram till i slutänden.

[tags]vårkänslor, grönt, soffan, blåst, matsedel[/tags]

2 kommentarer på “Vårkänslor”

    1. Det övriga kan jag väl hålla med om, men raka huvudet…? Näää, jag har ju håret på utväxt istället – precis tvärtom!

Kommentarer är stängda.