Allmänt, Foto

Sol!

sol

Titta! Solen visar sig idag! Blå himmel och strålande solsken är vi inte bortskämda med, minsann!

Det gör förstås att temperaturen sjunker några grader under nollstrecket men det gör inget. Efter den senaste tidens varma gråväder och snöblandade regn blir det skönt och friskt ute med lite kyla.

Jag har ännu en gång bittert fått lära mig att jag inte ska äta direkt innan jag går och lägger mig… Vaknade halv 4 av en rusktigt otäck mardröm; ett typiskt fenomen när jag ätit precis innan jag somnat. Andra – trevliga – drömmar minns jag minsann inte, annat än i själva uppvakningsögonblicket, men mardrömmarna kommer jag ihåg. 🙄

Typiskt.

UPDATE
Jag hade glömt att skriva in veckans matsedel, som kanske/kanske inte kommer att följas. Fredagen kommer att ändras, det är jag säker på. 😉

[tags]sol, mardröm[/tags]

4 kommentarer på “Sol!”

  1. Skryt. Här i norra hemisfären har solen inte visat sig än. Gissar att du bor vid Kapstaden, eller nåt. *muttrar*

        1. Snigelland är svårt att hitta på karta, för det flyttar sig efter humör & behov. 😉

Kommentarer är stängda.