Allmänt

Fredag, ljuvliga fredag

Den här veckan bara rusade iväg, utan att jag alls hunnit med allt bloggande jag borde gjort. Nu får ni leva i ovisshet om vad jag tyckt och tänkt under veckan som gått, för de snabba idéer som poppar upp i min skalle, försvinner likt såpbubblor i ett litet nafs. Hinner jag inte skriva om dem, så är de borta sedan.

Det är inte bara bloggandet som blivit lidande, allt annat har också släpat efter. Tvätten? Jo, tjena. 🙄 Jag har bokat in en ny dejt med tvättmaskinen imorgon – få se om vi lyckas få ihop det den här gången? 😉 Vårstöket? Jaaa, vad ska jag säga…? Det har ju blivit stökigare hemma, men det kanske inte är det som räknas som vårstök? 😳

Madamen är full av tovor – stackaren – och jag ska försöka klippa lite själv under helgen. Det beror på vilket humör hon är på. Ibland går det bra, ibland är hon inte alls med på noterna. Jag tänker inte börja dra ut henne från under sängar och andra möbler – då får det hellre vara. Då bokar jag ett vetbesök istället.

Dagens lunch blev med oväntat sällskap! Plötsligt dök B och H upp, så vi lunchade tillsammans, eftersom jag ändå tänkt äta ute idag. 🙂 Dagens middag blir – som jag mycket riktigt räknat med – rester från igår, så jag slipper laga mat. Bara värma i micron. Skönt!

[tags]blogga, tvätta, städa, helg, klippa tovor på katt, lunch, rester[/tags]