Allmänt, Foto

Fika

fika

Ni ser väl att jag får dubbelt så stor kaffemugg som de andra?

I lördags hade jag bokat tvättstugan, som jag varvade med inspelningar jag inte hunnit se. Nu finns det ännu mer torr tvätt att vika uppe i mitt sovrum – yippieee! 😉

Söndag åkte jag till syrran och tränade upp mina fikatalanger, förutom att jag blev bjuden på middag. Jag fick vara försökskanin för ett nytt recept, som faktiskt var jättegott! Som tack för det, fick syrran den stora äran att fålla några jeans åt mig. :mrgreen:

Innan jag åkte iväg fick jag halvt om halvt ryggskott. 😯 Plockade upp kläder som låg på golvet och det bara small till i ryggen. Jag blev mer och mer stel under kvällen, och hur jag var i morse ska vi inte tala om… Men, när jag väl tagit mig upp och kommit igång har det gått bra – hittills. Peppar, peppar. Jag kan få anledning att återkomma om detta…

Måndag. Dags att hitta på en matsedel för hela veckan. Noll inspiration. Jag har påbörjat en handelslista, men det är bara smått & gott som tagit slut under helgen. Inget jag får ihop någon meny av. Om jag inte vill äta kattmat, förstås. 😉

[tags]tvätt, fika, fålla jeans, ryggskott, matsedel[/tags]

4 kommentarer på “Fika”

  1. *lycka* Ryggskottet var bara ett skrämskott! 🙂

   Antagligen för att jag för någon dag sedan kom på att det var länge sedan jag kände av ryggen senast… Nu är jag pigg igen.

 1. Åh, fika är livsnödvändigt!
  Du – jag såg att du skrev hos Mona om några backar du köpt på Ikea – vad heter de? Tänkte gå in på nätet och kolla.

  1. Välkommen! 🙂

   Plastbackarna heter SAMLA, det är Ikeas gamla vanliga halvgenomskinliga plastbackar, som finns i massor av olika storlekar. Stora, små, låga, höga…

Kommentarer är stängda.