Allmänt

Lite nöjd

Lite nöjd känner jag mig idag, då jag – fast det är lördag och jag är ledig från mitt betalda jobb – faktiskt fått gjort lite annat än att bara slappa på soffan.

Visserligen är det inga stora ingrepp jag gjort, men ändå: jag har tvättat (och håller ännu på) sådant som det inte var så bråttom med när det åkte ner i tvättstugan men nu börjar det bli säsong igen för somligt somrigt jag hittar där… 🙄

Diskmaskinen är faktiskt tömd – och påfyllning är påbörjad! *gör vågen* Annars brukar jag dröja så länge med att tömma diskmasken att den direkt blir full av allt som samlats under tiden. Grytor och skärbrädor är handdiskade OCH undanplockade!

Den rena tvätten som hängde torr i källaren är uppburen, uppför den första trappan. Nu återstår bara att kånka den ytterligare en trappa upp, för eventuell vikning. Jag bär nog upp den senare ikväll, men jag viker ingen tvätt idag. Någon måtta får det vara! 😉

Igår bjöd jag även in H, en av A:s kompisar, på isterbandslåda. A hade nämligen avslöjat att H älskar isterband, och jag skulle ju ändå göra en stor laddning. Det blev verkligen en stor laddning – och god! Vi åt två portioner var igår, och dessutom blev det över till middag åt både A och mig idag.

A fick äran att tvätta min bil idag, när han ändå tvättade sin. Eller, jag bad honom spola av den värsta leran ifrån den, så jag kan skrapa rutor utan att bli skitig när jag lutar mig in över bilen. Nu står den blank och fin på gården!

[tags]hemarbete[/tags]