Allmänt, Foto

Besök

barnstol

Så här ser det ut EFTER att jag städat köksbordet…

Den minsta mannen i mitt liv är på besök hos mig, tillsammans med sin mor. Fastigheten de bor i håller på att renoveras, så vattnet är avstängt några dagar. Livet med småbarn är betydligt lättare med tillgång till rinnande vatten, så B tog lille J med sig och kom hit.

Det är full rulle och rakade rör hela tiden, kan jag säga! Lille J kryper blixtsnabbt mellan alla härligheter han hittar, äter/tuggar på allt han kommer åt, men är strålande glad hela tiden! 🙂

Inte minns jag att det var så här jobbigt med småbarn? Eller kanske jag hade en annan ork när mina egna var små…? 🙄 Igår kväll var jag som en urvriden disktrasa; dels en hektisk dag på jobbet, dels veckohandla inför påsken, dels röja upp efter tornadon som dragit fram inne i huset.

Men han har ett leende som värmer ända in i hjärtat!

solstråle

Han som fyller 9 månader idag!

[tags]mormor, barnbarn[/tags]

6 kommentarer på “Besök”

  1. Ja – det är väl knappt man vill erkänna det, men visst är orken lite annorlunda idag än för några år sedan. Åtminstone är det definitivt det för min del. Tyvärr

  2. Vad du säger är att det inte är någon skillnad mellan att ha små barn i huset eller katter? 😉 Mina referensramar är… begränsade. Men när man läser så…

    1. Små typer på alla fyra, som äter ur kattmatskålen och gräver i kattlådan… Jo, du har nog ganska rätt. :mrgreen:

Kommentarer är stängda.