Allmänt

Bittert

Nu, efter ett par dagar, visar det sig att vattnet inte alls stängts av  för B och J. Orsaken verkar vara att arbetet skjutits upp ”ett par veckor” (p g a helgdagar?) enligt en granne som J träffade i trapphuset igår kväll?!? (Han ska kolla upp detta idag, under telefontid.)

B är irriterad – det är väl OK att hälsa på mamma, men det här betyder att hon (och lille J) måste komma ytterligare en vecka snart igen. Dessutom hade de av olika personer fått besked att det var den här veckan det skulle ske. Varför meddelas inte ändringar??? 👿

Jag bryr mig inte. Det är kul att ha dem hemma och få gulla med lille J 😆 men oj vad trötta vi var igår, allihopa. Lillen somnade halv 8, och halv 9 sov alla andra också… Katterna dyker upp från sina gömställen när lille J somnat, och då gäller det att hinna ge dem färsk mat och släppa ut/in genom ytterdörren tillräckligt många gånger, medan jag fortfarande är vaken.*

I morse ringde min väckare som vanligt kl 05:30. Eftersom jag varit vaken inatt (halv 1-strax efter 4) så snoozade jag och lutade mig tillbaka… Det tog inte lång stund så hörde jag en harkling bredvid mig – där stod B med lille J på armen. Han var jättepigg (inte hon…) men hon fixade en flaska välling och gick upp med honom igen medan jag var i duschen, så jag tror han somnade om. Det var tyst i huset när jag for till jobbet.

[tags]trött, mormor, barnbarn[/tags]

*) Ingen katt blev glömd ute (läs: frånsomnad) hela natten den här gången.