Allmänt, Foto

Pank men lycklig

Dagens fynd

Bilden är klippt och klistrad.

Det är SÅ irriterande idag igen, att WP-appen inte fungerar!* 👿 Jag vill ju lägga upp bilder (från mobilen) men det går ju inte! Varken bilder eller inlägg (med infogade bilder) går att skicka från mobilen. *mutter mutter*

Nåväl, jag ville berätta att man kan visst shoppa sig lycklig! Nu blir det enkel meny (läs: havregrynsgröt…) under lång tid framöver, men jag har a) två nya sängar (en ställbar, en vanlig resårbotten) och b) två nya TV-apparater att leka med!

Jag föll för frestelsen att köpa en mindre TV till sovrummet också, förutom den (större) TV:n jag köpte till vardagsrummet. Ingen av dem är uppackad än, först måste jag få ut sängarna ur vardagsrummet.** Det sker på tisdag – har jag tänkt – eftersom jag blir av med överskottsmöbler från sovrummen då. Jag kan inte börja möblera om där uppe innan dess.

Innan jag alls börjar med något som helst annat där uppe, så måste jag vika tvätten och få undan den. Den blockerar hela sovrummet – och jag har både ren torr tvätt i källaren och smutsig tvätt som ska ner dit, så det är bara att sätta igång med tvättvikningen idag. *kavlar upp ärmarna*

Valborgsmässoafton

Snön som kommit igår morse smälte bort under dagen, så det var – tack och lov – inte halt på vägarna när vi åkte iväg med hyrsläpet, A och jag. Det tog längre tid och gick betydligt mer bensin än vid en vanlig roadtrip, men vi avrundade med god grillmiddag hos syrran.

Där var nästan hela släkten på plats, så det var lite trist att behöva åka hemåt tidigt – men släpet måste lämnas igen innan macken stängde. Vi hade nästan en hel kvart till godo när allt var urlastat! 😯

[tags]WP-app, sängar, TV, möblering, vika tvätt, middag[/tags]

*) Jag har av- och ominstallerat appen på mobilen. Det hjälpte inte.

**) Det var enklaste rummet att ställa in dem i, för några dagar. De ska snart flyttas en trappa upp.

2 kommentarer på “Pank men lycklig”

  1. Vilken tur att man aldrig tröttnar på havregrynsgröt!

    Kan du inte ”inreda” ett rum till en ”gå-in-garderob” och förvara ovikt tvätt i?
    Nu när sovrummet ska bli TV-rum menar jag.
    Eller låt sängarna stå kvar i vardagsrummet – man sover ju ändå bäst i soffan, (eller sängen) förutsatt att TV’n är ¨på…

    1. Tro inte att tanken att lämna sängarna i vardagsrummet inte har slagit mig 😉 men juniorerna vill ha ett vardagsrum där fler än två personer kan se TV samtidigt. Problemet just nu är att jag har för många möbler och för få rum.

Kommentarer är stängda.