Allmänt

Klämfredag

Idag är det lugnt på jobbet. Många är lediga, men inte jag.

Jag ska istället försöka komma ikapp med sådant jag skulle gjort innan månadsskiftet, men inte hunnit. Det gick bort ett par arbetsdagar vid påsk. Sedan har jag fått in ett par tidsödande, men brådskande, ärenden som behövdes göras färdiga. Men nu, nu kan jag få undan det som ligger och väntar!

Idag blir det lunch från grillen, eftersom gårdagens frunchmiddag (amerikanska pancakes med lönnsirap och knaperstekt bacon) slukades hel och hållen. Inga rester efter den måltiden, då både A och jag var utsvultna.

Jo, A kom förbi till mig fast det var ledig dag. Han och H packade upp TV:n till vardagsrummet åt mig. Ställde den på plats och körde igång den. (Sedan lekte jag själv med inställningarna, när han gått hem till sig, för vi har lite olika åsikter om hur en bra TV-bild ska se ut.)

Vädret är kallt, med frostiga rutor på bilen i morse. Solen är framme men den värmer inte så bra idag. Vi kanske får aprilväder nu i maj istället, för i april hade vi majväder? 😉

[tags]klämfredag, månadsskifte, pancakes, TV, väder[/tags]

2 kommentarer på “Klämfredag”

  1. Ja nog verkar det vara aprilväder i maj…Skrapade bilrutorna i morse. Å ibland skiner solen och ibland haglar det. Däremellan så blåser det riktigt grinigt.

    1. Det är verkligen växlande väder. Idag har jag haft sol, regn, snö och hagel. Det var bara åskan som fattades – men dagen är inte slut än. 😉

Kommentarer är stängda.