Allmänt, Foto, Katter

Söndag

image

Jag höjer mina händer mot skyarna och utropar:

-JAG HAR VIKT TVÄTTEN!!!

Japp. Nu är den vikt. Återstår bara att få in den i garderoberna, men det är fort gjort när den ligger i prydliga högar på sängen. Alla åtta IKEA-påsarna är tömda, och på väg ner till tvättstugan igen. Plus en ansenlig mängd smutstvätt som samlats på hög bredvid sängen… Nåja, så är det ju. Om jag tar mig i kragen och sorterar upp smutstvätten i högar direkt, hinner jag nog köra ett par maskiner redan under kvällen.

Sedan är det ”bara” böckerna kvar att rensa. *gaahhh* Det måste vara klart till tisdag morgon, så jag vet absolut vad jag gör ikväll och imorgon kväll. Problemet är att jag har slut lådor och pappkassar, men jag har gott om sopsäckar. Det gäller bara att inte lasta dem för tunga – både för säckarnas och min skull.

Jag börjar bli gammal och utsliten får ont i höger knä när jag bär tungt i trappor. På grund av detta belastar jag kroppen fel så jag även får ont i vänster höft. 🙄 Nu vilar jag ett tag (vid datorn) innan jag bär ner tvätten till källaren. Jag ska inte klaga – jag kan ju bära, det tar bara längre tid att få saker flyttade mellan våningsplanen.*

På tisdag har jag sökt semester. Nu verkar det som att lille J och hans mor inte kommer hit förrän senare under veckan – om de alls kommer – så jag får ingen ”mormordag” då 🙁 men jag har andra åtaganden att fixa den dagen. En date med tandläkaren, t ex.

Jag har kommit på varför jag inte kunde ladda upp mobilfoton till bloggen. Det var en grundinställning jag missat att göra. Nu ska det funka som det brukar. Däremot har jag fortfarande problem att uppdatera listan med inlägg i appen – men det är en petitess. Jag bloggar ju från datorn, skickar bara upp bilder från mobilen.

Dagens roligaste: när jag satt och skrev detta inlägg, såg jag i ögonvrån hur en fet liten katt hoppade upp på TV:n – och föll ner på andra sidan! 😆 Nu vet hon också att jag skaffat en platt-TV. :mrgreen:

[tags]vika tvätt, bära i trappor, ont, semester, WP-app, platt-TV[/tags]

*) Jag har inte problem med trappor då jag går i dem utan att bära något. Inget annat problem än min obefintliga kondition… *harkel*

2 kommentarer på “Söndag”

  1. Ha, ha måste ha sett roligt ut med katten. VI hade en katt en period, den såg jag en gång försöka fånga en fisk i akvariet med följden att hon halkade på kanten och trillade ner i akvariet. Hon var uppe lika fort som hon trillade i, sedan hon stod hon där dyblöt och såg liksom jag-har-inte-försökt-fånga-en-fisk-i-akvariet-och-ramlat-i ut.

Kommentarer är stängda.