Allmänt, Foto

Fredag

Kaffekopp

Det är hiskligt så fort veckorna går! Redan fredag? Jag vet att det är fredag, men det känns som torsdag. Jag har inte tid att ha fredag redan. 😉

Planerar mitt nästa IKEA-besök. Det blir under kommande vecka, när jag fått lön. Eftersom A och jag monterade isär sängen igår och flyttade den till nästa rum, insåg jag att somliga sängtillbehör behöver förnyas. 🙄

Grillandet igår skedde inomhus i stekpanna istället. 😉 Det blåste för mycket för att jag skulle tända grillen på altanen. Vill ju inte bränna ner huset. Sent på kvällen kom regnet, och under natten påstås det att åskan gått. Jag har inte hört eller märkt av någon åska, men jag sover hårt när jag väl somnat.

UPDATE
Jag glömde berätta att jag var till Återvinningen igår, med trädgårdsavfall… Annat skrot man kör dit sorterar man enkelt i olika containers (containrar?) som står märkta och uppställda på en asfalterad yta.

Trädgårdsavfallet körs långt ut i bushen (säkert hundra meter bort 😉 ) där man får tömma ur säckarna själv. I samma ögonblick som jag hittat rätt ställe och öppnade bildörren, slog stanken av hundskit emot mig. *bluäärrk* Någon måste ha räfsat ihop det som fanns i hundgården och varit dit och tömt.

Marken var mjuk, så jag fick svikt i steget, och de torra löven & kvistarna dammade som fan när jag försökte få ut dem ur säckarna så fort som möjligt, medan jag höll andan.

Kom ihåg: ta med en kniv att skära upp säckarna med nästa gång, då går det mycket fortare! Säckarna går ändå sönder, då kvistar fastnar på tvären och sliter upp hål överallt.

Kom ihåg 2: ta inte tofflor/sandaler, utan heltäckande skor. Och helst inte klänning. Inte med trädgårdsavfall i lasten.

[tags]fredag, IKEA, säng, grill, åska, trädgårdsavfall[/tags]