Allmänt, Foto

Närmar sig

Sovrum

Vi jobbar vidare med sovrummen, A och jag, för att få dem färdiga i rimlig tid (d v s innan nästa helg, då B med familj kommer).

Så här ser mitt sovrum ut, med de nya sängarna dolda under överkastet. Rena gardiner på den fastskruvade gardinstången* och mattorna ute på vädring när bilden togs. Observera katten på fönsterbrädan – lite svår att se i solskenet, men det är klart froppisen kommer med på bild. Som vanligt.

I nedre vänstra hörnet på bilden skymtar bokhyllan jag snott från A:s rum. På den ska en TV ställas upp, men jag har ingen box till den TV:n än så den står ouppackad i kartongen, i vardagsrummet.

Jag ska göra som syrran har gjort ett par gånger: jag ska fira min födelsedag på IKEA! 😉 När den gamla sängen monterades isär och kläddes av, insåg jag att jag var i akut behov av nya bäddmadrasser. Diverse annat smått & gott behöver också köpas, så på onsdag stiger jag upp tidigt och blåser iväg. Kiss-, rök- och kaffepaus hos syrran vid 09:00 (den här gången ska jag försöka hålla tiden…). Bäst hon är klädd & klar när jag kommer…! :mrgreen:

[tags]sovrum, IKEA-planer[/tags]

*) Det har gått troll i gardinstängerna på vinden! Alla tre hängde på trekvart, och det var – i samtliga fall – höger fäste (inifrån sett) som var på väg att lossna. 😕

2 kommentarer på “Närmar sig”

  1. Vad roligt att få nya sängar! Alltid roligt att fixa till lite hemma. IKEA är väl inte det sämsta stället att fira sin födelsedag, framförallt om man vill få till det hemma.

  2. Ikea är ett helt OK ställe att fira på! Speciellt när jag bl a behöver nya bäddmadrasser till gästrummet. 😉

Kommentarer är stängda.