Allmänt

Väntat

Det var precis vad jag väntat mig. Just när jag trodde faran för förkylning var över, slog den sina klor i mig. Lite trubbiga klor – jag har ingen feber värd att nämnas – men astman slog ut i full blom. 🙁 Och jag har inte tid att vara sjuk!

Jag blev tvungen att akutbesöka hälsocentralen, för jag kunde knappt andas till slut. Det tog mig 20 minuter att ta mig fram till bilen. Genom huset, över gården… 🙄 Sedan tog det en stund att ta mig från bilen och in till läkare/vårdpersonal, men när jag väl var på plats togs jag om hand på bästa sätt!

Men jag har inte tid att vara sjuk just NU heller! Nu medicinerar jag för fullt för att orka hinna tillbaka till jobbet någon dag denna vecka, för sedan börjar första delen av min semester. Jag har ju delat semestern på två perioder, vecka 24-25 och v 34-35, och har mycket jag skulle behöva hinna göra undan innan jag blir ledig.

[tags]sjuk, förkyld, astma, semester[/tags]

2 kommentarer på “Väntat”

  1. Krya på dig och tänk på att du är viktigare än jobbet. Alltid. Det är något jag lärt mig och som jag tänker fortsätta komma ihåg. Jag vet inte vad du jobbar med, men jag tror inte att någon dör om du inte hinner det du tänkt dig.

Kommentarer är stängda.