Allmänt, Foto

Varmt

image

Värmen slog musten ur mig igår. När det är 28 grader i skuggan blir det inte mycket gjort. Lite svalare inomhus, men jag saknade min ljugarbänk. Den har inte flyttat ut ur källaren för säsongen, men kanske idag? Det är samma visa varje år – hupp, där kom sommaren (och hupp, där for den…) och jag var inte förberedd.

Värmen ska visst fortsätta idag, men än så länge känns det svalt – åtminstone inomhus. Jag lider enormt i värmen, mycket mer än när det är kallt. Mot kyla kan man klä sig, men värme är svår att motverka. Nå, inte gnälla nu. Värmen försvinner snart och då orkar jag göra det jag behöver.

Trots – eller tack vare – värmen samlades jag och vännerna A och A hos C, för ”inflyttningsfest”. Visserligen har hon flyttat in i vintras men nu är renoveringen klar. Vi åt gott, drack gott (jag höll mig till rabarbersaft, eftersom jag körde) och hade en jättetrevlig kväll ute på altanen. Jag var inte hemma och i säng förrän efter 02, med väldigt uttöjda smilband och nya skrattrynkor…! 😆

[tags]varmt, goda vänner[/tags]

2 kommentarer på “Varmt”

  1. Här har vi både haft sol och regn samt kyla och värme. Får verkligen hoppas att värmen kommit för att stanna.
    Verkar som inflyttningsfesten blev lyckad!

    1. Nu har regnet och (den så kallade) kylan kommit – äntligen orkar jag göra något av allt det jag sparat till semestern! 🙂

Kommentarer är stängda.