Allmänt, Foto, Katter

Typiskt

Kelsjuk

Kelsjuk katt som vägrar låta mig sitta ifred.
-KLIA MIG!!! RÖR MIG!!! SE MIG!!!

Det var ju typiskt att precis när jag – efter dagar av att inte ha orkat göra något – hängt ut tvätten, så tog det ungefär en halvtimma tills störtregnet drog in… Nåja, tvätten blir ordentligt sköljd på det viset. Den får hänga ute tills den torkat. Om några dagar? Regnet fortsätter att komma, om än inte i så stora doser som när det först dök upp. Svalt och skönt är det, i alla fall.

Idag ska jag handla mat. Planerade först en stor laddning kycklinggryta med både paprika och ickelaktosfri-CF för att hålla A borta från mitt skafferi några dagar 😉 men så upptäckte jag att jag behöver hans tjänster. Det får nog bli grillat (ev i stekpannan) idag istället.

Jag har blivit väldigt dålig på att uppdatera, men när jag är ledig ids jag inte gå och slå igång datorn varje dag. Det händer inte så mycket. Ja, OK, i lördags blåste jag en snabbis ner till K för att köpa kattmat och hälsa på syrran. Madamen får specialmat, som inte finns att köpa här, och den hann ta slut under värmeböljan.

Jag har snart lyssnat färdigt på ”Analfabeten…” och kan inte säga annat än att den är väldigt seg. Ljudböcker jag gillar försöker jag lyssna på så fort tillfälle ges; när jag lagar mat, diskar, äter, är i tvättstugan, kör bil, etc. Den här glömmer jag hela tiden bort (det är väl därför den dragit ut på tiden) för jag kommer på mig själv att sitta i bilen med 1-1½ timmas färdtid enkel väg – och så har jag ”glömt” boken hemma.

Det har gått så långt att jag t o m börjat höra på radion i bilen för att slippa boken, och då ska ni veta att varje gång jag slår igång bilradion* är det antingen 1) sport eller 2) nyheter på finska. Båda lika ointressanta, då jag är helt ointresserad av sport och inte kan ett ord finska. Nu är jag snart igenom boken – kan inte släppa en bok utan att avsluta den – och får börja lyssna på nästa ljudbok, som förhoppningsvis är bättre.

[tags]regn, tvätt, svalka, kycklinggryta, kattmat, ljudbok, Analfabeten som kunde räkna, Jonas Jonasson, Besökaren, Dag Öhrlund[/tags]

*) Det är magiskt! Varenda gång! Och på alla kanaler! 😉

2 kommentarer på “Typiskt”

    1. Det är ju när jag semestrar som jag borde ha tid att blogga – men jag ids inte. 😉

Kommentarer är stängda.