Allmänt, Foto

De är här!

Mygga

Nu är myggorna här! Det märktes speciellt bra efter grillandet igår, då A lämnade altandörren öppen hela tiden. Massor av myggor flög in, för att göra livet surt för undertecknad senare på kvällen och natten. Det är då de är som värst. (Och, nej, det är inte en krokodil som myggan sitter på – min hand ser ut sådär i närbild.)

Idag har jag varit till E och provsuttit hennes nya hammock. Åååhhh, att jag inte kom på att önska mig en sådan förra året när jag fyllde jämna år! Nu får jag köpa en själv om jag ska ha någon. För att inte tala om ett mygghus – DET om något vore väl värt pengarna!

[tags]mygg, hammock, mygghus[/tags]

2 kommentarer på “De är här!”

    1. Ja, men det är ju NU jag vill ha en!!!
      För övrigt kommer det snart ett inlägg om årets present. Snart. Jag ”ska bara” först. 😉

Kommentarer är stängda.