Allmänt, Foto

Äntligen

image

Hår får ni en premiärbild av hur froppisen och jag inviger TV:n i sovrummet!* Äntligen är den på plats! 😉 Ifall ni inte hör av mig mer de närmaste månaderna veckorna dagarna, så ligger jag i sängen och ser TV – med eller utan en katt på magen. (Katten som skymtar bredvid TV:n är av porslin.)

Vi har haft invigning mer eller mindre hela natten, vilket gjorde att jag försovit mig GRYMT mycket. Jag skulle tvätta idag men har först nu (kl 13:40) fått i den första maskinen. 🙄 Ja, ja. Det får ta den tid det tar. Det är soligt torkväder ute, men blåser mindre än igår. Nå, tvätten hinner blir torr innan sommarmarknaden (mitten av juli), då gästerna (vars handdukar jag har i maskinen) kommer tillbaka.

Planerna för dagen består av regelbundna turer till och från tvättstugan. Jag ska nog ta upp torr tvätt därifrån också, så jag har någonting att ta på mig på jobbet till veckan. Hemma såsar jag omkring i ett par urtvättade joggingbrallor och en fläckig t-shirt. Det duger för hemmasysslor.

[tags]premiär, TV, sovrum, tvätt[/tags]

*) Jag tjatar ju om de ljusa nätterna men har numera mörkläggande rullgardin i sovrummet. Annars är det dagsljus dygnet runt, plus att morgonsolen lyser genom just det fönstret. Tidigt – väldigt tidigt.

4 kommentarer på “Äntligen”

  1. Men varför tv i sovrummet? Det skulle jag inte kunna tänka mig. Mest för att jag tycker det är obekvämt att ligga i säng och titta på tv.

    1. Du verkar vara en oseriös TV-tittare. Det vet väl alla att TV ses bäst när man ligger ner? 😉

      1. Att ligga är att slötitta. Jag är en engagerad tv-tittare som måste sitta, helst framåtlutad då jag följer allt på helspänn och med inlevelse. 🙂

Kommentarer är stängda.