Allmänt, Foto

Måndag

image

Jaa-happ. Så var det måndag igen.

Det verkar som att folk suttit och klurat ut diverse kluriga frågor under helgen, för telefonen går varm. Jag hinner knappt lägga på så ringer det igen, med en ny (underlig) fråga. Jag tror de gör det bara för att jäklas med mig… 🙄

Sommaren har anlänt under helgen! Tvätten jag hängde utomhus igår torkade faktiskt innan kvällen. Jag har ännu flera tvättar kvar att köra – har hängt en del inne, men ska försöka hänga lite mer tvätt utomhus under veckan. Om inte annat, så doftar tvätten väldigt gott när man tar in den igen! 🙂

Sovrums-TV:n blev en omedelbar succé! Froppisen har t o m överseende med att sängen låter (eller rör på sig) när jag hissar upp valda delar av den, och ligger numera lugnt kvar. Det finns ju en TV som surrar i bakgrunden – alltså kan hon sova lugnt. *kattlogik* (Madamen tillbringar som vanligt sommarnätterna utomhus, speciellt när det nu blivit bättre väder.)

Jag tog hem min kalender under helgen, för jag skulle föra in en del (privata) uppgifter i den. Det blev inte gjort, så nu får jag bära den fram och tillbaka några gånger, tills jag gått igenom mina kylskåpslappar. 😆

[tags]måndag, telefon, torka tvätt, sovrum, TV, kalender[/tags]

2 kommentarer på “Måndag”

    1. Jag hängde ut en tvätt i morse innan jobbet, så det kommer säkert att börja regna under dagen. Min vanliga tur.

Kommentarer är stängda.