Allmänt, Foto

Jaha

image

Min jättesöta Amerikahandväska lever fortfarande. Det lär finnas en kölista på den, vem som ska ärva den när jag blir less. 😉 (Ni vet väl att den även har prickigt foder?)

Jag gör mitt bästa för att framkalla regn. Hängde ut en tvätt innan jag for till jobbet, så då vet ni: oväntade skurar redan före lunch. Eller också väntar regnet till efter lunch, då jag tänker hänga ut ännu en tvätt när jag far hem och äter.

Idag snodde jag en personalparkering på baksidan av jobbet, för att bilen ska få stå i skugga. Det är inte kul att nästan bränna ändan på bilsätet när bilen stått i stekande sol flera timmar. Eftersom många gått på semester kunde jag unna mig en skuggplats, tyckte jag. :mrgreen:

[tags]handväska, tvätt, skugga[/tags]

6 kommentarer på “Jaha”

    1. Åh, vi får nog det vi behöver! Så småningom. Lagom tills jag går på semester andra varvet…? 😉

Kommentarer är stängda.