Allmänt, Foto

Onsdag

image

Älven ligger inte spegelblank i blåsten.

Värmen fortsätter. Nu är det faktiskt inte kul längre, även om det var ”svalt” i morse när jag steg upp; ”bara” 22 grader inomhus!

Tack och lov blåser det lite mer idag än det gjort tidigare. Det enda som är synd är att jag inte hann slänga i en tvätt innan jag for på jobbet, så hade jag fått hänga den på tork under lunchen. Nå, jag får fixa tvätten under lunchen och hänga den ikväll istället. Om det fortfarande blåser då, så torkar den snabbt. Perfekt torkväder!

Jag känner att det här kanske inte är säsongens intressantaste inlägg, men det händer inte så mycket i värmen. Speciellt inte när jag jobbar.

[tags]varmt, tvätt[/tags]

4 kommentarer på “Onsdag”

  1. Inte lätt att blogga på semestern heller. Den ena dan är den andra lik! Helt perfekt alltså!

  2. Bara för att visa att dag ut, dag in, år ut, år in är likadan! Årets foto kommer-kanske…

Kommentarer är stängda.