Allmänt, Foto

Bästis

Fläkten

Det här är min bästa vän just nu. Herredumilde så skönt att få lite rotation i luften när det är så varmt! Även om det fortfarande är varm luft som vispas omkring, så svalkar vinddraget rätt bra (förutsatt att man tål det – alla gillar inte att sitta i drag).

Det är visst fläktbrist i hela landet just nu, p g a hettan. På jobbet finns ett antal fläktar, men inte till alla rum, så en del av mina medarbetare lider verkligen av värmen. Nu har dessutom många kommit tillbaka efter semestern, så det är inte längre möjligt att låna en fläkt som inte används. Vi får (har t o m blivit uppmanade att) gå och köpa oss fläktar, men det går inte att få tag på några. 😯

Nå, snart blir det kallt igen och då fryser folk istället. 🙄 Jag föredrar kyla, för då kan man klä sig så mycket (eller lite) man önskar.

[tags]fläktar[/tags]