Allmänt, Foto

Godis

Lösgodis

Jag skulle bara hämta ut ett paket från Ellos, i affären som är mitt utlämningsställe, men råkade gå förbi lösgodishyllan. Eller, rättare sagt, jag stannade till vid lösgodiset och började plocka i en påse… Hupp! 😳

Värmen fortsätter, vilket gör att jag tar en stärkande tupplur varje kväll, så jag orkar vara uppe på natten och göra något vettigt när det är lite svalare. Igår körde jag – precis enligt listan – undan det som skulle till återvinningen. Jag har samlat alldeles för länge, så jag fick gå flera rundor till bilen för att få ut allt, men det var skönt att få bort skräpet!

Kvällarna börjar bli mörkare. Numera tänds mina solcellslampor (bredvid plattorna framför bron) varje kväll, inte bara när det är mulet. När jag är ute och kör sent på kvällen/ mitt i natten så har jag börjat slå på hellyset. Det går bra att köra med bara halvljus, men hellyset gör att det glimmar i eventuella djurögon på mycket längre håll. Eftersom väg- och skogskanter är mycket mörkare än tidigare, så ser man inte djur som står vid vägen eller i diket.

[tags]lösgodis, varmt, återvinning, skymning[/tags]