Allmänt, Foto

Ny vecka

Kaffekopp

Så har en ny vecka börjat. Helgen har varit både lugn och intensiv (söndag, respektive lördag) och nu ä-n-t-l-i-g-e-n är valet förbi. Fast nu kommer förstås alla analyser och efterrapporteringar att fylla media den närmaste tiden. 🙄

Eftersom valdebatten innan valet mestadels bestått av pajkastning mellan de två blocken, har – tyvärr – SD nästlat sig in i riksdagen. 🙁 De har förmodligen snappat upp alla osäkra väljare, som inte fått raka besked om var de etablerade partierna står i någon fråga över huvud taget.*

I morse var säsongens första nattfrost på bilen! Det var nästan så att det nöp lite i kinderna när jag var ut och tog första morgonröken, men då överdriver jag en aning. Bara en liten aning. 😉

Jag har kollat reklambladet (online) och listat ut en sorts matsedel. Vi får väl se om jag följer den, då jag ofta tappar sugen efter ett par dagar och skjuter upp lagandet av vissa rätter till helgen. Så gjorde jag förra veckan, alltså tillagades fredagens bogstek först på söndagen. För att göra det extra bekvämt för mig så tänker jag inte äta gårdagens rester till lunch, utan jag sparar dem till middag istället.

[tags]valet 2014, nattfrost, matsedel[/tags]

*) Försök få ett vettigt svar ur en proffspolitiker! De svävar verkligen på målet för att inte lova för mycket, och talar istället om hur fel ”de andra” har i den frågan. *suck*