Allmänt, Foto

Den har kommit!

Surfplatta

Min surfplatta har kommit! 😆

I lördags, när jag ändå var till L för att fira J på födelsdagen, passade jag på att besöka ett elektronikvaruhus. Där hittade jag den surfplatta jag ville ha, till ett rimligt pris. Tyvärr var den slut i själva affären (plattan var förstås på extrapris) men jag kunde få den hemskickad direkt från centrallagret. Jag betalade i förväg – och nu är den här!

Självklart satte jag den på laddning direkt, så jag kan börja leka med den ikväll. Ett ställ/ fodral köpte jag redan i lördags, för att kunna ha den stående på bord/ bänk utan att behöva hålla i den. Praktiskt om jag ska läsa medan jag äter prova något recept, eller så.

Jag hoppas jag fått bort all plast ifrån plattan. Det var plast praktiskt taget överallt. Stora sjok och smala remsor. 🙄 Inte lätt att se allt, speciellt inte de smala remsorna längs kanterna. Det ska bli spännande ikväll att se om jag lyckas koppla upp den mot bredbandet och få in de appar jag tänker använda i den!

[tags]surfplatta, Samsung Galaxy Tab, laddare, plast, appar[/tags]

2 kommentarer på “Den har kommit!”

    1. Det är hur kul som helst! Jag fastnade i tidningsträsket direkt och satt hårt fast tills jag tvingade mig själv att stänga av plattan vid 1-snåret. Lite trött idag… 🙄

Kommentarer är stängda.