Allmänt, Foto

Ruggigt

image

Längre från ytterdörren än så här går hon inte. Det är ju KALLT! 

Idag känner jag mig verkligen som den rugguggla jag är småfrusen. 😉 Måste bero på vädret; grått och kallt, skrapat bilrutor, snålblåst – men inget regn! Än…

Tisdagens middag var OK, men inte mer. Det som skulle bli Den Goda Såsen att riva ner köttstrimlorna i, blev en svart skorpa i grytans botten. Jag fyllde på mer vätska under lunchen, men tyvärr för lite. Då vet jag till nästa gång. Skickade A att köpa beasås istället, den funkar alltid.

Veckohandlingen har skjutits upp så länge det gick, men igår var jag tvungen. Inte nu för att jag vet om jag fick med mig någon mat hem, men kattmat, cigg & kaffe är en bra grund. 😉 Ja, en del annat slank också med. Få se om det blir någon middag av varorna. Någon dag kanske jag känner mig inspirerad igen.

På jobbet har jag haft en rensardag. Röjt igenom högarna som samlats och fått undan en hel del. Deletat drygt 12.300 e-mail 😯 som skräpat i min inkorg (med början 2002). Flyttat några GB foton till en annan lagringsplats.

Dagens outfit för den som undrar; idag har jag smaragdgröna jeans med vit t-shirt under den (tidigare visade) grå koftan. En stor (egenhändigt tillverkad) silverfärgad ”brosch” håller ihop koftan, och jag har ett silverhalsband.

[tags]grått, pulled beef, beasås, handla, rensa, dagens outfit[/tags]