Allmänt, Dagens outfit, Foto

Torsdag

Min jobbdator är idag mer i fas med mig, än den var igår. Då, speciellt under eftermiddagen, fick den för sig att haka upp sig (hänga sig) på småsaker (öppnandet av PDF:ar). Eftersom jag behövde läsa dessa PDF:ar, för att kunna utföra mina arbetsuppgifter, fick jag ägna mig åt papperssortering medan jag väntade på att dokumenten skulle öppnas. 🙄

Idag har jag modifierat datorn en aning, men vet inte hur länge det håller i sig. Den kanske återställs till ”normalläge” när jag stänger av den ikväll? Vi har ett gemensamt system som gör att vissa saker bara fungerar tills datorn stängs av – sedan nollställs den under natten och vissa ändringar är borta.*

Datorn hemma är sorgligt eftersatt. Jag slår nästan bara igång den när jag ska betala räkningar eller beställa något online. Med både mobil och surfplatta inom bekvämt räckhåll på bordet, ids jag inte 1) resa mig från soffan, 2) slå igång datorn, 3) gå och ta en rök (eller kaffekopp/ smörgås/ toabesök/ whatever) och 4) vänta på att alla uppdateringar ska gås igenom.

OK, den kanske skulle vara lite snabbare att komma igång om jag slog igång den oftare ( = färre uppdateringar varje gång), men, men… 🙄 Jag sitter ju framför en (stationär) dator hela dagarna. Det räcker. Oftast.

Dagens outfit

Och så lägger jag in en bild på dagens outfit (forts från föregående inlägg) som inte alls visar rätt färg på jeansen. De är, som sagt, smaragdgröna. Väldigt snygg färg! Tyvärr går det inte att göra något åt ljuset inne i den toan, så färgen blir helt fel.

[tags]dator, uppdateringar, dagens outfit[/tags]

*) Det fungerar inte att låta datorn vara igång när man går hem; den stängs av efter X antal oanvända timmar. Inte bara skärmen, utan hela datorn.

2 kommentarer på “Torsdag”

 1. Känner att jag MÅSTE ha en grå kofta eller tröja.
  BEHÖVER någonting nytt. Har INGENTING att ta på mig…

  1. Jag förstår känslan.

   Jag har inte heller någonting alls att ta på mig. Framför allt har jag INGA koftor (bara drygt 20 st…) så där behöver förrådet fyllas på. 😉

   Läge för shoppingrunda (online eller i L) under helgen! :mrgreen:

Kommentarer är stängda.