Allmänt, Foto

Dålig karma

wpid-20140523_074935.jpg

Det är inte min dag idag. Verkligen inte.

Skulle ha hand om kaffemasken idag igen, eftersom A är ledig. Självklart bryter den ihop och sprutar hett vatten åt alla håll – utom där den ska. Enda ljuspunkten är att jag lyckades koka kaffe starkare än te i storperken den här gången.

När jag skulle söka fram en bild på kaffemasken till det här inlägget, så hittade jag inte en enda, även om jag vet att det ska finnas. Och, nej – jag går inte ner och tar en ny bild. Det här får duga.

Jag tänker aldrig mer sköta om kaffemasken på jobbet.

[tags]kaffe[/tags]

2 kommentarer på “Dålig karma”

  1. Kaffemaskiner är alltid krångliga tycker jag , bättre med bryggare fast det är svårt på stora arbetsplatser.

    1. Vi har en jättebryggare, men den måste slås igång en timme innan fikat. Inte den ultimata lösningen, men bättre än inget.

Kommentarer är stängda.