Allmänt

Fixat näsan

Jag har gjort min första plastikoperation idag: jag har fixat näsan! 😉

I flera månader har jag haft en vårta som vuxit och vuxit, liksom i ”skivor” på varandra, tills den stod ut som ett litet horn från näsvingen.* Alltså, det är rena undret att jag inte blivit vindögd av att snegla på den, då den hela tiden skymtat i nederkanten av synfältet.

Till slut tog jag mig i kragen och ringde för att boka en läkartid. Tänkte den kanske kunde frysas bort, eller nåt. Håll i er: jag fick tid direkt idag! Tre kvart efter uppringning!!! 😀

Operationen (den klipptes bort 😯 ) gick bra, och jag har inte plåster över mer än halva ansiktet näsan. Det plåstret tar jag bort ikväll, då jag har gott om tid att inspektera skadan framför badrumsspegeln.

Själva vårtan skickas till lab för undersökning ”om det skulle vara något” men det var ju bara en vårta. Det utgår jag ifrån, men det skadar förstås inte att de kollar.

[tags]operation, plastik, vårta[/tags]

*) Den har alltså inte vuxit på bredden, bara på höjden, typ som en trave pyttesmå plättar. 😉

6 kommentarer på “Fixat näsan”

  1. Skinflik. Hade en sådan på baksidan av låret under klinkan som jag tog bort för något år sedan (skinfliken, inte klinkan). De tog en skalpell. De tyckte jag var löjlig som vill ta bort den, men den drog och fastnade hela tiden i allting (eftersom jag går runt med rumpan bar hela tiden). Har också en under ögat som jag brukar dra bort (skinfliken, inte ögat), men växer ut igen. Eller du menar vårtavårta?

    Funderar på silikoninlägg. Min rumpa är så platt och livlös då jag sitter så mycket om dagarna.

    1. Jag menar en vårtavårta.

      Du vet väl att det finns stjärtinlägg, för en fylligare röv? Alltså, utan operation, bara att dra utanpå kallingarna innan brallan åker på.

    1. Jag har hört skräckhistorier om någon av bondebrudarna, så jag kanske måste börja kolla? Jag har gott om skämskuddar i soffan. Men jag plutar så bra med läpparna själv. 😉

Kommentarer är stängda.